Juhan Paja Oy

Viittomakielen tulkkaus

Juhan Paja tarjoaa asioimis- ja opiskelutulkkausta Pohjanmaan alueella ja tarvittaessa tulkkaamme myös muualla Suomessa. Olemme toimineet Kelan sopimuskumppanina vammaisten tulkkauspalvelussa vuodesta 2010 alkaen. 1.4.2021 alkaen tuotamme kuulovammaisten tulkkauspalvelua Pohjanmaan hankinta-alueella.

 

Tuotamme tulkkauspalvelua myös muille tahoille, kuten viranomaiset, kunnat, yhteisöt ja yksityishenkilöt. Asiakasryhminä huonokuuloiset, kuuroutuneet, kuurot ja kuulonäkövammaisille. Työkielinämme ovat suomi ja suomalainen viittomakieli. Viittomakielen lisäksi tulkkausmenetelminä voidaan käyttää esimerkiksi viitottua puhetta, rajattuun näkökenttään viittomista ja puheentoistoa. Lisäksi eri viranomaistahot, terveydenhuoltoyksiköt, muut yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat ostaa meiltä tulkkauspalveluja tarpeidensa mukaan.

 

Tulkeillamme on paljon kokemusta erilaisissa tilanteissa tulkkaamisesta. Palvelumme ovat saatavilla niin arkeen kuin juhlaankin. Osaamista meiltä löytyy erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa tulkkaamisesta: opiskelutulkkaus, työpaikkatulkkaus, harrastukset, jne. Tehtävämme on mahdollistaa asiakkaamme kommunikaatio jokaisessa tilanteessa.

Opetuspalvelut

Juhan Paja tarjoaa viittomakommunikaatio-opetusta (mm. tukiviittomat ja viitottu puhe). Opettajina työskentelevät viittomakielen tulkit, jotka ovat suuntautuneet viittomakommunikaatio-opetukseen. Opettajillamme on kokemusta perheissä, työyhteisöissä, opistoissa ja oppilaitoksissa opettamisesta.

 

Opetusta voidaan järjestää yksilö-, perhe- tai ryhmäopetuksena. Opetuskokonaisuus räätälöidään asiakkaille sopivaksi ja heitä palvelevaksi. Opetuspaikkana toimii pääsääntöisesti asiakkaan koti tai esimerkiksi työpaikka.

Tulkkimme

Juhan Pajan viittomakielen tulkit ovat toimineet alalla pitkään, saaneet alan koulutuksen ja he noudattavat viittomakielen tulkin ammattisäännöstöä. Tulkit toimivat tarvittaessa myös tulkkauksen ja viittomakielialan asiantuntijoina.

 

Erilaisten asioimis- ja opiskelutulkkausten lisäksi Juhan Pajan tulkeilta löytyy erityisosaamista esimerkiksi harrastetulkkauksista, työelämätulkkauksista, hengellisistä tilaisuuksista sekä lapselle tulkkaamisesta.

 

Tulkkien asiakasryhminä ovat Kelan kuulovammaiset asiakkaat ja muiden tahojen kuulo- ja kuulonäkövammaiset asiakkaat.

Laura-Honkola_.jpg
Laura Honkola

Viittomakielen tulkki AMK 2008
Asioimistulkkaus ja opiskelutulkkaus
Viittomakieli, viitottu puhe
Viittomaopettaja

 

Lähtökunta: Kauhava

Miia-Olli
Miia Olli

Viittomakielen tulkki AMK 2009
Asioimistulkkaus ja opiskelutulkkaus
Viittomakieli, viitottu puhe

 

Lähtökunta: Lappajärvi

Sanna-Hynynen_.jpg
Sanna Hynynen

Viittomakielen tulkki 1992
Asioimistulkkaus ja opiskelutulkkaus
Viittomakieli, viitottu puhe
Viittomaopettaja

 

Lähtökunta: Seinäjoki

Tulkkaustilaus

Kuulo- ja kuulonäkövammaiset asiakkaat:

 

Kelan vammaisten tulkkauspalvelu

 

Pohjanmaan hankinta-alue puhelimitse 020 634 4812 tai sähköpostitse vatu.pohjanmaa@kela.fi

 

Aukioloajat

 

ma–pe klo 7.30–20.00

 

la klo 8.00–15.00

 

Kelan tulkkitilauksen voi tehdä myös verkkolomakkeen kautta.

Yksityisasiakkaat:

 

Viittomakielen tulkkaus ja viittomaopetuspalvelut

 

tulkkaus@juhanpaja.fi

 

045 802 9755

Scroll to Top